Shipping & Handling

DK:

Handelsbetingelser

Betingelser for handel på www.graumanndesign.dk 

Formålet med dette dokument er at give oplysninger om dine rettigheder og pligter, når du handler på www.graumanndesign.dk, som ejes og drives af Graumann Design ApS CVR-nr. 28843321, Ordrupjagtvej 91, 2920 Charlottenlund, Danmark .

Vi anbefaler, at du omhyggeligt læser dokumentet, før du foretager et køb. Særlig opmærksomhed bør rettes mod bestemmelser skrevet med kursiv.

  

1. Når du afgiver en ordre 

Når du har placeret en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, der angiver, hvilke produkter du har bestilt. 

Bemærk, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, der bekræfter, at aftalen er indgået. Det er kun en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Graumann Design ApS forbeholder sig mulighed for at annullere ordren på grund af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.

Den bindende ordrebekræftelse vil blive sendt til dig, så snart ordren er blevet behandlet.

 

2. Annullering af ordre 

Ordrer, der endnu ikke er blevet afsendt af Graumann Design ApS, kan annulleres uden omkostninger ved at kontakte vores web support på følgende e-mail-adresse: shop@graumanndesign.dk.

Hvis produkterne allerede er blevet afsendt af Graumann Design ApS, kan du stadig annullere købet ved at kontakte os i overensstemmelse med betingelserne, der er fastsat nedenfor i afsnit 6.

 

3. Priser

Alle de anførte priser er i DKK og inkluderer alle skatter og afgifter. Priserne inkluderer ikke levering, som er angivet særskilt, inden købet afsluttes.

Graumann Design ApS forbeholder sig ret til at ændre priserne i tilfælde af afgiftsændringer, fejl, trykfejl mv.

 

4. Betaling

  De bestilte varer betales online med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, og Visa Electron,. Alle betalingsoplysninger sendes i krypteret form mellem dig og Graumann Design ApS. Imidlertid er personlige oplysninger (navn, adresse, etc.) ikke krypteret.

   

  5. Forsendelse og levering

  Graumann Design ApS bestræber sig på at sende alle produkter indenfor 3-7 hverdage efter modtagelse af en ordre fra Danmark. Som regel vil flere produkter blive sendt sammen. Hvis Graumann Design ApS ikke er i stand til at sende dine produkter til dig inden for det angivne tidsrum, vil vi informere dig om dette via e-mail.

  Du betaler ikke for fragt, når du køber varer på Graumanndesign.dk.

  Du betaler kun fragtomkostningerne, hvis du returnerer dine varer til Graumann Design ApS. Du kan returnere til følgende adresse: 

  Graumann Design

  Ordrup Jagtvej 91

  2920 Charlottenlund

  Vi leverer din bestilling til nærmeste Post Nord indleverings og afhentningssted. Du bliver informeret via mail og eller SMS vedrørende din forsendelse og hvor du kan afhente den. 

  6. Fortrydelsesret

   Hvis leveringsstedet ligger inden for EU / EØS, har du ret til at fortryde dit køb/bestilling indenfor 14 dage, regnet fra den dag, hvor produkterne blev leveret til dig. Du kan benytte dig af din fortrydelsesret uden begrundelse ved at sende os en meddelelse med post eller e-mail. Du kan vælge at bruge retur formularen, som findes nederst i dette dokument, men det er ikke et krav.

   Bemærk, at du ikke kan benytte dig af din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen eller ved ikke at afhente den på posthuset eller andet aftalt leveringssted.

   Send venligst anmeldelsen om, at du har fortrudt dit køb til følgende adresse: 

   Graumann Design ApS

   Att. Webshop

   Ordrupjagtvej 91

   2920 Charlottenlund

   Email: shop@Graumanndesign.dk

    

   For at undgå forsinkelser og fejl, beder vi dig skrive ordrenummeret i anmeldelsen.

   BEMÆRK: Fortrydelsesretten gælder ikke for produkter fremstillet / personligt til dig eller dine specifikationer, og helller ikke for produkter, som ikke er egnet til returnering grundet hygiejniske eller sundhedsmæssige årsager, hvor en evt. plombering er blevet brudt af dig efter levering fx make-up, undertøj, badetøj eller strømper. 

   Du skal sende produktet tilbage til samme adresse uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du har meddelt os om, at du har fortrudt dit køb. Vi kan anmode om dokumentation for, at produktet (erne) er blevet afsendt inden fristens udløb.

   Ved afsendelse af et eller flere produkter, skal produktet (erne) være korrekt emballeret. Du er ansvarlig for eventuelle skader, som opstår under transport af produktet. Bemærk, at du skal bære omkostningerne ved at returnere varen, medmindre varen fejlagtigt er blev leveret til dig, eller hvis produktet allerede var beskadiget, da den blev leveret til dig. Det er ikke muligt at bestemme omkostningerne for at returnere varen på forhånd, da dette afhænger af vægten af ​​pakken og valg af transport mv.

   Returnerede produkter skal være i god og ubeskadiget stand. Du er ansvarlig for, hvis produktet har tabt værdi som følge af håndtering af produktet. Vi vil bestemme tabet af værdien af ​​returnerede produkter baseret på følgende retningslinjer:

   Ingen tegn på brug af produktet og emballagen er intakt: 100% refusion.

   Mindre tegn på brug af produktet og / eller i den originale emballage: ca.. 50% refusion.

   Synlige tegn på brug af produktet og / eller manglende eller beskadiget original emballage: ca.. 25% refusion.

   Tydelige tegn på skader på produktet, f.eks. synlige pletter og ikke-vaskbare pletter: 0% refusion.

   Alle betalinger vil blive refunderet hurtigst muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter den dag, hvor du har meddelt os om, at du ophæver dit køb. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde betalinger, indtil vi har modtaget varen til inspektion, eller indtil du har bevist, at varen returneres.

   Hvis du fortryder dit køb i overensstemmelse med disse betingelser, vil vi refundere købsprisen sammen med de oprindelige leveringsomkostninger. Vi vil refundere dine penge ved at bruge samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige transaktion, medmindre du har angivet andet.

   BEMÆRK: retten til tilbagebetaling omfatter ikke gebyrer på brug af kreditkort eller andre betalingsmidler pålagt os af tredjepart.

   Hvis du ønsker at vide mere om din fortrydelsesret, anbefaler vi, at du besøger den officielle hjemmeside for det danske Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen: http://en.kfst.dk/Consumer.

    

   7. Mangler og reklamation

   Ud over fortrydelsesretten, har du en lovbestemt garanti for dit varekøb, f.eks. i tilfælde af fejl eller forsinkelser.

   Du har reklamationsret på 2 år (24måneder) på alle dine køb.

   Hvis du ønsker at udøve dine lovmæssige rettigheder, eller hvis du ønsker at indgive en klage vedrørende dit køb, kan du sende en mail til shop@graumanndesign.dk.

   Du kan også indsende en klage til Forbrugerklagenævnet ved hjælp af følgende link: http://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet. Hvis du er bosiddende uden for Danmark, kan du finde dit nationale forbrugerklagenævn her: http://ec.europa.eu/consumers/ecc/contact_en.htm#map.

    

   8. Forbehold og fritagelse for ansvar

   Graumann Design ApS tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, prisfejl, trykfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikter og mangler i eller forsinkelser i leverancer fra underleverandører.

    

   9. Personoplysninger og fortrolighedspolitik

   Når du har registreret dig på www.graumanndesign.dk, har du altid mulighed for at få indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i den danske lov om behandling af personoplysninger.

   Personlige data vil ikke videregives til tredjemand, undtagen når det er påkrævet ved lov.

   Al personlig information der bliver gemt på siden bliver behandlet så sikkert som overhovedet muligt. Den information vi lagrer, bliver ikke solgt, eller brugt til noget andet formål end til at yde den bedst mulige service. Informationen vil kun blive brugt til at kunne informere dig om specielle tilbud samt markedsføringstiltag relateret til Graumann. Ved registrering på hjemmesiden har du mulighed for at fravælge at modtage information fra Graumann. Hvis du ønsker at afmelde din tilmelding af nyheder, kan du redigere i dine kontoindstillinger eller sende en mail til shop@graumanndesign.dk. Skriv dit navn og e-mail samt en kort beskrivelse af problematikken i mailen. Du har til en hver tid ret til at se og modtage en fil med dine oplysninger. Det kan ske ved at kontakte shop@graumanndesign.dk. Hvis data er mangelfulde eller forkerte, har du ret til at få det rettet. Alle kunder der betaler med kort eller anden betalingsform bliver valideret. Vi forbeholder os retten til at forsinke en ordre, hvis vi har mistanke om svindel. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer vi ikke betalingsinformation i vores database.

   10. Sikkerhed

   Graumann anvender Secure Socket Layers (SSL) på hele shoppen. Dit besøg er således beskyttet hele vejen og ikke kun ved overførsel af oplysninger og til at behandle dine ordrer. Graumanns webshop bruger Shopifys SSL Certifikat, der sikrer kommunikation ved at kryptere alle data til og fra webstedet. På en hvilket som helst side på webshoppen kan du tjekke sikkerheden og se, at du er beskyttet, ved at klikke på den lille hængelås til venstre i adresselinjen (afhængig af browser). Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer vi ikke nogen betalingsoplysninger i vores database.

   11. Valg af lov

   Disse vilkår og betingelser og enhver købsaftale mellem dig og Graumann Design ApS er underlagt dansk ret.

   Hvis leveringsstedet er uden for EU / EØS, er de danske regler om fortrydelsesret ikke anvendt.

   Kundeservice Tel +45 51 88 86 83 eller shop@graumanndesign.dk